Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kolbászos egytálétel recept

Kolbászos egytálétel
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 1 kg krumpli
    • só, őrölt bors
    • 20 dkg debreceni kolbász
    • 1 nagy fej hagyma
    • 5 kanál olaj

    Elkészítése:

    A krumplit héjában megfőzöm sós vízben. Amíg hűl, addig a hagymát felszeletelem vastagabb karikákra és a kolbász is fel karikázom.

    A hagymát olajon dinsztelem, kicsit pirítom is, sózom, borsozom, kiszedem az olajból és félre teszem.

    Most a kolbász sütöm át, mind a két oldalát, ezt is kiszedem és félre teszem.

    A kihűlt krumpli héját lehúzom és vastagabb karikára vágom és a maradék olajon megpirítom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá