Kolbászos egytálétel recept
                            Hozzávalók:
- 1 kg krumpli
 - só, őrölt bors
 - 20 dkg debreceni kolbász
 - 1 nagy fej hagyma
 - 5 kanál olaj
 
Elkészítése:
A krumplit héjában megfőzöm sós vízben. Amíg hűl, addig a hagymát felszeletelem vastagabb karikákra és a kolbász is fel karikázom.
A hagymát olajon dinsztelem, kicsit pirítom is, sózom, borsozom, kiszedem az olajból és félre teszem.
Most a kolbász sütöm át, mind a két oldalát, ezt is kiszedem és félre teszem.
A kihűlt krumpli héját lehúzom és vastagabb karikára vágom és a maradék olajon megpirítom.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
				
				Tiéd a mérték – Bor, barátság, egyensúly (x)
A bor nem csak ital – kultúra, hangulat, élmény, közösség. A „Tiéd a mérték
Tovább olvasom »
				
				Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
				
				Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
				
				12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
				
				Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
				
				12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »

