Kolbászos egytálétel

Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat

Hozzávalók:

  • 1 kg krumpli
  • só, őrölt bors
  • 20 dkg debreceni kolbász
  • 1 nagy fej hagyma
  • 5 kanál olaj

Elkészítése:

A krumplit héjában megfőzöm sós vízben. Amíg hűl, addig a hagymát felszeletelem vastagabb karikákra és a kolbász is fel karikázom.

A hagymát olajon dinsztelem, kicsit pirítom is, sózom, borsozom, kiszedem az olajból és félre teszem.

Most a kolbász sütöm át, mind a két oldalát, ezt is kiszedem és félre teszem.

A kihűlt krumpli héját lehúzom és vastagabb karikára vágom és a maradék olajon megpirítom.