Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kapros-tejszínes tokány recept

Kapros-tejszínes tokány
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
50 perc
Mennyiség:
6 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg pulyka felsőcomb filé
    • 2 kis vöröshagyma
    • 5 gerezd fokhagyma
    • 1 csipet só és bors
    • kevés csilipehely
    • 1 kk kapor finomra aprítva
    • 200 g főzőtejszín
    • 1 ek liszt
    • 1 ek olaj

    Elkészítése:

    A hagymát apróra vágom, majd kevés olajon megdinsztelem. A csíkokra vágott pulykahúst hozzátéve, fehéredésig párolom.

    Enyhén megsózom, majd hozzányomom a fokhagymát. Megborsozom, és kevés csilipelyhet szórok rá. Felöntöm a liszttel elkevert tejszínnel, a kaprot csak a legvégén adom hozzá.

    Kifőzött tésztával, esetleg galuskával tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá