Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Háromsajtos, tejszínes töltött karaj recept

Háromsajtos, tejszínes töltött karaj
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    • 12 szelet karaj
    • kb két csomag bacon
    • 10 dkg trappista sajt felkockázva
    • 1 mozzarella felkockázva
    • 10 dkg füstölt sajt felkockázva
    • 60 dkg darált hús
    • bors
    • 3 dl főzőtejszín
    • kevés oliva olaj

    Elkészítése:

    A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra.

    A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a karajra és feltekerjük.

    Egy tepsibe teszünk egy kevés olajat, majd beletesszük a hustekercseket, nyakon öntjük főzőtejszínnel, alufólia alatt 200 fokon 30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.

    Héjában sült fűszervajas burgonyával tálaljuk.
    Jó étvágyat!

    Tipp:

    Ha a húsos masszát előző nap készítjük el jobban összeérnek az ízek.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá