Háromsajtos, tejszínes töltött karaj

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább

Hozzávalók:

  • 12 szelet karaj
  • kb két csomag bacon
  • 10 dkg trappista sajt felkockázva
  • 1 mozzarella felkockázva
  • 10 dkg füstölt sajt felkockázva
  • 60 dkg darált hús
  • bors
  • 3 dl főzőtejszín
  • kevés oliva olaj

Elkészítése:

A karajt kiklopfoljuk,majd ráfektetjük a baconra.

A darált húst összekeverjük a sajtokkal és füszerekkel a húst is füszerezzük,ráhalmozzuk a húskeveréket a karajra és feltekerjük.

Egy tepsibe teszünk egy kevés olajat, majd beletesszük a hustekercseket, nyakon öntjük főzőtejszínnel, alufólia alatt 200 fokon 30 percig sütjük, majd fólia nélkül pirosra sütjük.

Héjában sült fűszervajas burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat!

Tipp:

Ha a húsos masszát előző nap készítjük el jobban összeérnek az ízek.