Hagymás bab recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 babkonzerv
- 4 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg kolbász
- só, őrölt bors ízlés szerint
Elkészítése:
A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágjuk. A hagymákat megtiszítjuk és félkarikára vágjuk.
A szalonna zsírját kisütjük, majd meginszteljük rajta a hagymát, rátesszük a kolbászt és kb 5 percig pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és elkeverjük.
Hozzáadjuk a levétől leszűrt babot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 10 perc alatt készre pároljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »