Hagymás bab recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 babkonzerv
- 4 fej vöröshagyma
- 10 dkg füstölt szalonna
- 2 gerezd fokhagyma
- 20 dkg kolbász
- só, őrölt bors ízlés szerint
Elkészítése:
A szalonnát csíkokra, a kolbászt karikára vágjuk. A hagymákat megtiszítjuk és félkarikára vágjuk.
A szalonna zsírját kisütjük, majd meginszteljük rajta a hagymát, rátesszük a kolbászt és kb 5 percig pirítjuk. Ekkor hozzáadjuk a zúzott fokhagymát és elkeverjük.
Hozzáadjuk a levétől leszűrt babot, ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, majd 10 perc alatt készre pároljuk.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.05.20 kedd
A hét második napján sokszor már elvárjuk magunktól, hogy valami tartalmasa
Tovább olvasom »
Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »