Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Vallon göngyölt hús recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 4 nagy felsálszelet
    • 4 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 szál sárgarépa
    • 2 szál petrezselyemgyökér
    • 1 kis darabka zeller
    • 1 kis vöröshagyma
    • 6 dkg füstölt szalonna
    • 2 evőkanál olaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • tejföl

    Elkészítés:
    A hússzeleteket kiverjük és megsózzuk. A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret, a zellert meg a hagymát megreszeljük, és megsózzuk. A reszelékkel a hússzeleteket megkenjük, és mindegyikre egy kemény tojást ültetünk. A szeleteket úgy göngyöljük össze, hogy először a szélüket ráhajtjuk, majd összetekerjük, megtűzzük, nehogy a zöldséges reszelék kihulljon belőlük. Az olajban a reszelt vöröshagymát megpirítjuk, a tekercseket megforgatjuk benne, és egy kevés vizel megpároljuk. Megtejfölözve, rizzsel vagy spagettivel körítve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá