Csirkemell párizsi bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- csipet só
- csipet bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 7 evőkanál finomliszt
- 3 dl étolaj a sütéshez
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
Elkészítése:
A csirkemellet megmosom és felszeletelem, majd lecsepegtetem. Rászórom a fűszereket, jól átforgatom a húst, hogy mindenhol érje a fűszer.
Kikeverem a tojásokat a 5 evőkanál finomliszttel, hozzáöntöm a tejel és azzal is jól elkeverem.
A maradék lisztbe beleforgatom a husikat és belemártom a masszába.
Az olajat felforrósítom és szép pirosra sütöm benne a húsok mindkét oldalát. Papírtörlőre szedem, ami felszívja a felesleges olajat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »