Csirkemell párizsi bundában recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 4 csirkemellfilé
- csipet só
- csipet bors
- 2 gerezd fokhagyma
- 7 evőkanál finomliszt
- 3 dl étolaj a sütéshez
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 dl tej
Elkészítése:
A csirkemellet megmosom és felszeletelem, majd lecsepegtetem. Rászórom a fűszereket, jól átforgatom a húst, hogy mindenhol érje a fűszer.
Kikeverem a tojásokat a 5 evőkanál finomliszttel, hozzáöntöm a tejel és azzal is jól elkeverem.
A maradék lisztbe beleforgatom a husikat és belemártom a masszába.
Az olajat felforrósítom és szép pirosra sütöm benne a húsok mindkét oldalát. Papírtörlőre szedem, ami felszívja a felesleges olajat.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? 2025.06.27 péntek
Pénteken jól esik valami könnyedebb, de mégis tartalmas fogás – pont ilyene
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.06.26 csütörtök
Csütörtökre jöhet valami izgalmas, ami kicsit feldobja a hetet – és ezekkel
Tovább olvasom »
Ne keresgélj tovább: ezt a 8 csirkés tésztát imádni fogod
Ha gyors, laktató és isteni vacsorára vágysz, a csirkés tészták mindig jó v
Tovább olvasom »