Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás ragu sárgarépával, aszalt paradicsommal recept

Gombás ragu sárgarépával, aszalt paradicsommal
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
25 perc
Mennyiség:
2 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 200 g gomba szeletelve
    • 1 nagy fej hagyma
    • 2 derezd fokhagyma
    • 100 g szárított paradicsom
    • 2 szál sárgarépa
    • 1 dl paradicsompüré (én saját készítésű mártásomat használtam)
    • 1 csokor újhagyma zöldje
    • só, őrölt bors
    • kevés olívaolaj a pároláshoz
    • 1 dl száraz fehérbor

    Elkészítése:

    A hagymát félkarikára vágtam, a fokhagymát kés lapjával szétnyomtam. Kevés olívaolajon megpároltam a hagymát és a fokhagymát, majd megsóztam és hozzátettem a szárított paradicsomot. Felöntöttem borral, majd a sárgarépa karikákat is a serpenyőbe téve, fedő alatt tovább pároltam.

    Frissen őrölt borsot, valamint paradicsomszószt adtam hozzá és beletettem a gombát is. Újhagyma zöldjét vágtam rá és ezzel lett beállítva a végleges íze.

    Kifőtt tésztán ajánlom tálalni.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá