Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás hús recept

Gombás hús
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1/2 kg sertéslapocka
    • 30 dkg laskagomba
    • örölt bors
    • majoránna
    • fokhagyma
    • 1 fej vöröshagyma
    • 2 dl főzőtejszín
    • olaj
    • 1/2 kg orsótészta

    Elkészítése:

    A lapockát vékony csíkokra vágjuk, az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a húst is. Fűszerezzük sóval, borssal, fokhagymával és majoránnával, majd tovább pirítjuk.

    Hozzáadjuk a vékony csíkokra vágott gombát, egy picit ezt is megpirítjuk, majd felöntjük egy pici vízzel.

    A főzőtejszínt kikeverjük 1 ek liszttel, majd ha megpuhult a hús ráöntjük a gombás húsra. Kifőzött orsótésztával tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá