Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Gombás burgonyafazék recept

Gombás burgonyafazék
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg burgonya
    • 20 dkg gomba
    • 1 közepes vöröshagyma
    • 4 ek napraforgó olaj
    • 2 csapott ek finomliszt
    • 2 dl tejföl
    • 3 közepes csemegeuborka
    • 4 dl víz
    • 2 tk fűszerpaprika
    • só ízlés szerint
    • 1 csokor petrezselyem

    Elkészítése:

    A burgonyát megtisztítjuk, felkockázzuk.

    Olajon megdinszteljük a cikkekre szeletelt hagymát, megszórjuk fűszerpaprikával. Rátesszük a kockára vágott burgonyát és a gombát, és fedő alatt megpároljuk.

    Vízzel felengedjük, ízlés szerint sózzuk, fűszerezzük. Közben hozzáadjuk a karikára vágott savanyú uborkát.

    Tejföllel kikeverjük a lisztet, és ráöntjük a ragura. Tálalás előtt aprított petrezselyemmel megszórjuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá