Gombás-babos egytálétel recept

Hozzávalók:
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 közepes vöröshagyma
- 1 db gombakonzerv
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 csapott ek finomliszt
- 5 dl víz
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 50 dkg fejtett bab
- 3 közepes paradicsom
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a megtisztított és cikkekre szeletelt hagymát.
Hozzáadjuk a szeletelt gombát, és 3-4 percig együtt pirítjuk.
Beletesszük a paradicsompürét, és összekeverjük.
Meghintjük liszttel, összepirítjuk, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a fejtett babot, és fedő alatt főzzük, majd beletesszük a cikkekre szeletelt paradicsomot, és készre főzzük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors vacsorák a suli után – 8 recept alig 1 óra alatt
Ha suli után gyors vacsorára vágyunk, ezek a receptek a legjobb választások
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.09.01 Hétfő
Szeptember 1-je mindig különleges nap: kezdődik az iskola, újra beindul a h
Tovább olvasom »
10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »