Gombás-babos egytálétel recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 4 ek napraforgó olaj
- 2 közepes vöröshagyma
- 1 db gombakonzerv
- 2 ek sűrített paradicsom
- 2 csapott ek finomliszt
- 5 dl víz
- só ízlés szerint
- bors ízlés szerint
- 50 dkg fejtett bab
- 3 közepes paradicsom
Elkészítése:
Olajon megdinszteljük a megtisztított és cikkekre szeletelt hagymát.
Hozzáadjuk a szeletelt gombát, és 3-4 percig együtt pirítjuk.
Beletesszük a paradicsompürét, és összekeverjük.
Meghintjük liszttel, összepirítjuk, majd felöntjük vízzel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk.
Hozzáadjuk a fejtett babot, és fedő alatt főzzük, majd beletesszük a cikkekre szeletelt paradicsomot, és készre főzzük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.