Paprikás burgonya gombával recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 kg apró szemű burgonya
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 fej vöröshagyma
- 1 zöld paprika
- 1 kávéskanál fűszerpaprika
- 1 mokkáskanál őrölt kömény
- só ízlés szerint
- 1 üveg konzerv gomba
Elkészítése:
A burgonyát meghámozzuk és egészben hagyjuk.
A feldarabolt szalonnát kisütjük, majd a zsírján megdinszteljük a darabolt hagymát, hozzáadjuk a darabolt zöld paprikát, rátesszük a fűszerpaprikát, köményt és hozzáadjuk a burgonyát és annyi vízzel öntjük fel, hogy ellepje. Sózzuk ízlés szerint.
Mikor a burgonya félig megfőtt, akkor adjuk hozzá a gombát a levével együtt és készre főzzük
Friss, aprított petrezselyemmel szórva tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »