Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Fűszeres kolbászkák recept

Fűszeres kolbászkák
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • fél kiló darált hús
    • kevés zsemlemorzsa
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • fokhagyma
    • majoránna
    • só,bors
    • kevés olaj a sütéshez
    • fél kiló burgonya
    • egy kis fej kelkáposzta
    • 2 szem alma

    Elkészítése:
    A darált húst fűszerezzük úgy,mintha fasírozottat készítenénk,csak nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát,hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle és olajban kisütjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük.Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát.Amikor kész a burgonya,pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát. Az almát megfőzzük egy kevés citromos vízben és egy kevés cukorral ízesítjük ha kell és botmixerrel pürésítjük. Melegen tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá