Fűszeres kolbászkák recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat
Hozzávalók:
- fél kiló darált hús
- kevés zsemlemorzsa
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fokhagyma
- majoránna
- só,bors
- kevés olaj a sütéshez
- fél kiló burgonya
- egy kis fej kelkáposzta
- 2 szem alma
Elkészítése:
A darált húst fűszerezzük úgy,mintha fasírozottat készítenénk,csak nem teszünk bele pirospaprikát. Hozzáadunk egy kevés zsemlemorzsát,hogy könnyen formázható legyen. Kis kolbászkákat készítünk belőle és olajban kisütjük. Eközben a burgonyát meghámozzuk és megfőzzük.Egy külön edényben megpároljuk a csíkokra vágott kelkáposztát.Amikor kész a burgonya,pürésítjük és hozzákeverjük a párolt kelkáposztát. Az almát megfőzzük egy kevés citromos vízben és egy kevés cukorral ízesítjük ha kell és botmixerrel pürésítjük. Melegen tálaljuk.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.