Sajtos-húsos burgonyagolyók recept
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 50 dkg darált hús
- 4-5 db főtt burgonya
- 1 fej vöröshagyma
- só
- őrölt bors
- őrölt pirospaprika
- 15 dkg sajt
- 1 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 4 ek zsemlemorzsa a forgatáshoz
Elkészítése:
Kevés olajon megdinszteljük a megpucolt és felkockázott hagymát. A burgonyát megpucoljuk, felkockázzuk, és sós vízben megfőzzük. Majd miután megfőtt leszűrjük, és jól összenyomkodjuk.
A darált húshoz adjuk a megdinsztelt hagymát, az összenyomkodott főtt burgonyát, a tojást, a zsemlemorzsát és ízlés szerint a sót, borsot, és meghintjük pirospaprikával. Jól összedolgozzuk, majd kis golyókat formázunk belőle, zsemlemorzsában megforgatjuk.
Bő olajban kisütjük. Miután megsült és kiszedtük, reszelt sajtba forgatjuk
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.