Petrezselymes hamis fasírt recept

Hozzávalók:
- 80 dkg krumpli
- 1 nagy fej hagyma
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 5-6 gerezd fokhagyma
- 2 evőkanál liszt
- 0,5 dl tej
- zsemlemorzsa
- 15 dkg csemegekukorica
- só
- bors
- fele zsír-fele olaj a sütéshez
- 1 csokor petrezselyem zöld
Elkészítése:
A krumplit a lereszeljük. A hagymát felaprítjuk, majd egy tálban elkeverjük a krumplit a tojásokkal, liszttel, kukoricával, tejjel és az apróra vágott petrezselyemmel. Ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, majd hozzáadjuk a fokhagymát és annyi zsemlemorzsát adunk hozzá, hogy formázható masszát kapjunk.
A masszából egyforma nagyságú pogácsákat formálunk. A zsír és az olaj keverékét alacsony lángon felmelegítjük, majd a közepesen forró zsiradékban kis lángon szép pirosra sütjük a pogácsák mindkét oldalát.
Tényleg kis lángon süssünk, különben a krumpli nem tud átsülni.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Online italbolt – széles választék könnyű italokból a nyaralás mellé (x)
A nyári pihenés során mindenkinek jól esik olykor egy pohár ital. Mindenkép
Tovább olvasom »
12 varázslatos szilvalekváros süti, amivel újraélheted a nagyi konyhájának illatát!
Ezek a sütemények igazi klasszikusok, amiket gyerekkorunk óta szeretünk – r
Tovább olvasom »
7 tökéletes levesbetét, amitől a házi leves igazán különleges lesz
Fedezd fel a legjobb házi levesbetéteket: grízgaluska, zsemlegombóc, csipet
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.29. kedd
Különleges gyümölcsös és mediterrán levesek, fűszeres, mégis könnyen elkész
Tovább olvasom »
Készítsen egészséges ételt az egész családnak: A legjobb airfryer receptek (x)
A rohanó hétköznapokon minden szülő ismeri a kihívást: hogyan kerüljön gyor
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.28. hétfő
Olyan válogatást állítottunk össze, amely gyors, kiadós és finom fogásokat
Tovább olvasom »