Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Oxfordi húspogácsák recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 60 dkg marha- vagy sertéshús
    • 20 dkg főtt, áttört burgonya,
    • 2 evőkanál reszelt vöröshagyma
    • 1 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 25 dkg húsos füstölt szalonna
    • 1 evőkanál olaj
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A húst a burgonyával, a tojással, a hagymával, sóval, meg borssal összegyúrjuk, és húsgombócokat formálunk belőle. A szalonnát felszeleteljük, és mindegyik húsgombóc köré csavarunk egy szalonnaszeletet úgy, hogy az oldalát körülölelje, de a teteje szabadon maradjon. A szalonnát fogpiszkálóval megtűzzük, és a húspogácsákat beolajozott tűzálló tálra vagy sütőlemezre egymás mellé fektetve, a sütőben megsütjük. Burgonyapürével körítjük, de adhatunk hozzá paradicsommártást is.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá