Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Kukoricás baromfi vagdalt recept

Kukoricás baromfi vagdalt
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 40 dkg csont nélküli baromfi felső comb
    • 15 dkg konzerv kukorica
    • 25 dkg krumpli
    • 15 dkg káposzta
    • 10 dkg füstölt szalonna
    • 1 kisebb fej fokhagyma
    • 1 nagyobb fej hagyma
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 1 evőkanál liszt
    • 2-3 evőkanál zsemlemorzsa
    • bors
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése:

    A húst a káposztával, hagymával, szalonnával és a hagymákkal ledaráljuk.

    Egy keverőtálba tesszük, ráütjük a tojásokat, hozzáadjuk a kukoricát, a lisztet és a zsemlemorzsát és jól összegyúrjuk, amíg formálható masszát nem kapunk, majd egyforma nagyságú pogácsákat készítünk a masszából.

    Félretesszük 30 percre, majd bő, forró olajban ropogósra sütjük.

    A krumplit megpucoljuk, felszeleteljük és megsütjük. A pogácsák mellé tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá