Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Húspástétom I. recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 1 kg darált sertéshús
    • 2 nyers  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 3 kemény  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 zsemle
    • tej
    • 4 kiskanál olaj
    • 1 kiskanál reszelt vöröshagyma
    • zsemlemorzsa
    • őrölt bors

    Elkészítés:
    A tejben megáztatott zsemlét kinyomkodjuk, összemorzsoljuk, és a hússal, a nyers tojásokkal, egy kiskanál olajban pirított hagymával, sóval meg borssal dolgozzuk össze. A hús felét téglalap alakban kiolajozott tepsire terítjük, hosszában a közepére rakjuk az egészben hagyott, meghámozott kemény tojásokat, beborítjuk a húsvagdalék maradékával, és vizes kézzel hosszúkás cipót formálunk belőle. Meghintjük egy kevés morzsával, leforrázzuk a maradék olajjal, és a sütőben megsütjük. Ha megsült, zsírját leöntjük, és a húst csak hidegen szeleteljük fel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá