Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Hamis borjúvagdalt recept

Nincs kép
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 70 dkg sertéshús
    • 1,5 dl főzőtejszín
    • fél citrom
    • só, bors
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • liszt, zsemlemorzsa a bundához
    • olaj a sütéshez

    Elkészítése: A húst megmossuk és legalább háromszor ledaráljuk. A ledarált húsra ráöntjük tejszínt, sózzuk, borsozzuk, majd legalább fél napig állni hagyjuk a hűtőben. A hideg húsmasszából tenyérnyi szeleteket formázunk, majd lisztbe, felvert tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.  Forró olajban 3-4 perc alatt pirosra sütjük. Még melegen meglocsoljuk a citrom levével.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá