Brassói csirkemellből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 darab csirkemellfilé
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2 kávéskanál őrölt pirospaprika
- étolaj
- 2 csipetnyi kakukkfű
- hasábburgonya
Elkészítése:
A húst apróra vágjuk, sózzuk és fehéredésig pirítjuk az olajon.
Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és hozzáadjuk az apróra darabolt fokhagymát is, majd kb 3 percig pirítjuk tovább.
Kevés vízzel felöntjük a húst, de csak annyira, hogy ne lepje el. Megsózzuk , megborsozzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet és fedő alatt pároljuk.
Ha a hús megpuhult, akkor megszórjuk a pirospaprikával és rövid idő alatt összefőzzük.
Sültkrumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »