Brassói csirkemellből recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 2 darab csirkemellfilé
- 2 gerezd fokhagyma
- 1 kisebb fej vöröshagyma
- só, őrölt bors ízlés szerint
- 2 kávéskanál őrölt pirospaprika
- étolaj
- 2 csipetnyi kakukkfű
- hasábburgonya
Elkészítése:
A húst apróra vágjuk, sózzuk és fehéredésig pirítjuk az olajon.
Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és hozzáadjuk az apróra darabolt fokhagymát is, majd kb 3 percig pirítjuk tovább.
Kevés vízzel felöntjük a húst, de csak annyira, hogy ne lepje el. Megsózzuk , megborsozzuk, hozzátesszük a kakukkfüvet és fedő alatt pároljuk.
Ha a hús megpuhult, akkor megszórjuk a pirospaprikával és rövid idő alatt összefőzzük.
Sültkrumplival tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »