Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Borsos tokány zöldborsóval recept

Borsos tokány zöldborsóval
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó



  • Hozzávalók:

    • 50 dkg lapocka vékony csíkokra vágva
    • 25 dkg zöldborsó
    • 1 kiskanál piros paprika
    • 1 paradicsom
    • 1 zöldpaprika
    • só, bors fokhagyma, ételizésítő, majoránna
    • olaj

    Elkészítése:

    Az olajat felmelegítem, beleteszem a hús, majd sózom, borsozom, hozzáadom a majoránnát, kevés piros paprikát, ételízesítőt, a zöldborsót és vízzel felengedem. A húst puhára főzöm. Közben hozzáadom a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Amikor puhára főtt a hús rizzsel és sült burgonyával tálalom.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá