Borsos tokány zöldborsóval recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 50 dkg lapocka vékony csíkokra vágva
- 25 dkg zöldborsó
- 1 kiskanál piros paprika
- 1 paradicsom
- 1 zöldpaprika
- só, bors fokhagyma, ételizésítő, majoránna
- olaj
Elkészítése:
Az olajat felmelegítem, beleteszem a hús, majd sózom, borsozom, hozzáadom a majoránnát, kevés piros paprikát, ételízesítőt, a zöldborsót és vízzel felengedem. A húst puhára főzöm. Közben hozzáadom a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Amikor puhára főtt a hús rizzsel és sült burgonyával tálalom.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.