Borsos tokány zöldborsóval

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Borsos tokány zöldborsóval

Hozzávalók:

  • 50 dkg lapocka vékony csíkokra vágva
  • 25 dkg zöldborsó
  • 1 kiskanál piros paprika
  • 1 paradicsom
  • 1 zöldpaprika
  • só, bors fokhagyma, ételizésítő, majoránna
  • olaj

Elkészítése:

Az olajat felmelegítem, beleteszem a hús, majd sózom, borsozom, hozzáadom a majoránnát, kevés piros paprikát, ételízesítőt, a zöldborsót és vízzel felengedem. A húst puhára főzöm. Közben hozzáadom a karikára vágott paprikát és paradicsomot. Amikor puhára főtt a hús rizzsel és sült burgonyával tálalom.