Zebratorta recept

Hozzávalók egy 22-24 cm-es tortaformához:
- 75 dkg krémesre áttört túró
- 4 dl tejföl
- 1,5 dl olaj
- 15 dkg cukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 2 ek citromlé
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 2 ek cukrozatlan kakaópor
Elkészítése:
A túrót, tejfölt, olajat, cukrot, vaníliás cukrot, citromlevet és a pudingport egy nagy tálba tesszük és krémesre keverjük.
A túrós masszát elfelezzük és az egyik felébe beledolgozzuk a kakaóport.
A tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, az oldalát vajazzuk és lisztezzük.
A fehér és kakaós masszát felváltva belekanalazzuk a formába. 175 fokra melegített sütőben kb 50 perc alatt megsütjük.
Ha teljesen kihűlt, akkor szeleteljük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit főzzek ma? – 2025.07.29. kedd
Különleges gyümölcsös és mediterrán levesek, fűszeres, mégis könnyen elkész
Tovább olvasom »
Készítsen egészséges ételt az egész családnak: A legjobb airfryer receptek (x)
A rohanó hétköznapokon minden szülő ismeri a kihívást: hogyan kerüljön gyor
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.28. hétfő
Olyan válogatást állítottunk össze, amely gyors, kiadós és finom fogásokat
Tovább olvasom »
50 év szabadságvágy – Mandoki Soulmates megakoncert (x)
31 évvel ezelőtt Leslie Mandoki történelmet írt, először h
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.25. péntek
A mai menü frissítő, kiadós és édesen zárul! Tökéletes választás a meleg ny
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 2025.07.24. csütörtök
A mai napra egy tartalmas, mégis könnyed menüsort állítottunk össze, ami a
Tovább olvasom »