Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Zebratorta recept

Zebratorta
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók egy 22-24 cm-es tortaformához:

    • 75 dkg krémesre áttört túró
    • 4 dl tejföl
    • 1,5 dl olaj
    • 15 dkg cukor
    • 2  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 2 ek citromlé
    • 1 csomag vaníliás pudingpor
    • 2 ek cukrozatlan kakaópor

    Elkészítése:

    A túrót, tejfölt, olajat, cukrot, vaníliás cukrot, citromlevet és a pudingport egy nagy tálba tesszük és krémesre keverjük.

    A túrós masszát elfelezzük és az egyik felébe beledolgozzuk a kakaóport.

    A tortaforma alját sütőpapírral kibéleljük, az oldalát vajazzuk és lisztezzük.

    A fehér és kakaós masszát felváltva belekanalazzuk a formába. 175 fokra melegített sütőben kb 50 perc alatt megsütjük.

    Ha teljesen kihűlt, akkor szeleteljük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá