Boci szelet recept
Ők is elkészítették

Elkészítés:
A tojásokat válasszuk szét, a sárgáját a keverjük fehérre a cukorral, majd adjuk hozzá a tejet, az olajat, és fokozatosan kanalanként a lisztet, a kakaóport, végül a sütőport is.
A tojásfehérjéket verjük habbá, és óvatosan keverjük össze a masszával. Ezt a kakaós alapot öntsük bele egy kivajazott és kilisztezett tepsibe.
Ezt követően a túrót keverjük el a kristálycukorral, a vaníliás cukorral, tojással és a búzadarával, 1 citrom héját is reszeljük bele.
Kiskanállal a tepsiben lévő tésztára kanalazzuk a túrókrémből.
Eleinte soknak tűnhet a túró, de bártan kanalazzuk a mindet a tésztára.
A boci szeletet ezt követően előmelegített sütőben tűpróbáig süssük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »