Túrós muffin recept

Hozzávalók:
Száraz alapanyagok:
- 30 dkg finomliszt
- 20 dkg cukor
- 1 csomag sütőpor
- 1 csomag vaníliás cukor
Nedves alapanyagok:
- 4
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1,25 dl tej
- 25 dkg túró
- 10 dkg olvasztott margarin
Elkészítése:
Külön-külön keverjük össze a száraz és nedves alapanyagokat, majd öntük egybe és keverjük az egészet csomómentesre.
Kivajazott, lisztezett vagy papírral bélelt kapszlikba kanalazzuk a masszát. Figyeljünk rá, hogy a mélyedéseket csak 3/4-ig töltsük!
180 fokra melegített sütőben kb 30 perc alatt készre sütjük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »