Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Szénhidrát csökkentett cseresznyés sajtos kocka recept

Szénhidrát csökkentett cseresznyés sajtos kocka
Nehézségi szint:
Nincs adat
Elkészítési idő:
35 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Nincs adat



  • Hozzávalók:

    • 10 dkg ch csökkentett liszt-DW süteményliszt
    • 10 dkg tönköly liszt, vagy 20 dkg finom liszt
    • 5 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 5 dkg DW negyedannyi cukorhelyettesítő 4:1, vagy 20 dkg cukor
    • 12 g sütőpor
    • 12 dkg vaj-olvasztva
    • 1 dkg kakaópor
    • 45 dkg cseresznye-magozva
    • 25 dkg sajtkrém
    • 10g express zselatin fix
    • 1 dkg DW negyedannyi cukorhelyettesítő 4:, vagy 4 dkg cukor
    • tetejére kakaópor-opcionális

    Elkészítése:

    A tojásokat az édesítővel habosra keverjük, majd a többször átszitált, sütőporral elkevert liszteket a tojásos masszához adagoljuk.

    Hozzáadjuk az olvasztott vajat, összekeverjük.

    A tészta egyharmadába belekeverjük a kakaóport.

    A fehér tésztát egy 24×24 cm-es zsiradékkal kikent liszttel szórt sütőformába simítjuk.

    Ráhalmozzuk a cseresznyét, egyenletesen elosztva, majd befedjük a barna tésztával.

    180°C-ra előmelegített sütőben kb 25 perc alatt megsül.

    Miután kihűlt rákenjük a sajtkrémet amiben elkeverjük az édesítőt és a zselatin fixet.

    1-2 óra hűtés után szeletelhető.

    Tipp:

    A ch csökkentett liszt több folyadékot vesz fel.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá