Steak burgonya (szabad tűzön) recept
Galéria (1)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
5 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 7 közepes burgonya
- 4-5 ek olívaolaj
- 1 cs sültkrumpli fűszerkeverék
Elkészítése:
A burgonyákat megmossuk és sós vízben félpuhára főzzük.
Héjastól kettévágjuk (vagy negyedeljük) és egy tálba téve rálocsoljuk az olajat, vastagon megszórjuk a fűszerkeverékkel, jól átforgatjuk/összerázzuk és fél órát állni hagyjuk.
Parázs fölé, grillrácsra tesszük és időnként forgatva szép pirosra, a külsejét ropogósra sütjük.
Sütőben készítve 220-230 fokon ideális.
Kitűnő köret sültekhez!
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.