Steak burgonya (szabad tűzön) recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 7 közepes burgonya
- 4-5 ek olívaolaj
- 1 cs sültkrumpli fűszerkeverék
Elkészítése:
A burgonyákat megmossuk és sós vízben félpuhára főzzük.
Héjastól kettévágjuk (vagy negyedeljük) és egy tálba téve rálocsoljuk az olajat, vastagon megszórjuk a fűszerkeverékkel, jól átforgatjuk/összerázzuk és fél órát állni hagyjuk.
Parázs fölé, grillrácsra tesszük és időnként forgatva szép pirosra, a külsejét ropogósra sütjük.
Sütőben készítve 220-230 fokon ideális.
Kitűnő köret sültekhez!
Jó étvágyat kívánok!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »
12 frissítő gyümölcsleves recept – krémesen, joghurttal, klasszikusan
Nincs is jobb egy hűsítő gyümölcslevesnél a nyári melegben! Ezek a krémes,
Tovább olvasom »