Puha kakaós karácsonyi mézes recept

Elkészítése:
A tészta hozzávalóit jól összegyúrjuk/összedolgozzuk, majd 24 órára hűtőbe tesszük.
Másnap lisztezett felületen kinyújtjuk 3-4 mm vastagra és tetszőleges formákkal kiszaggatjuk.
180 fokra melegített sütőben 6-10 percig sütjük, majd a sütőből kivéve még forrón lekenjük felvert tojással.
Tipp:
Zárható dobozban tárolom 1 szelet kenyérrel. Így sokáig eláll és puha marad (a kenyér szeletet természetesen 3 naponta vagy legalabb 1x hetente kicserélem frissre).
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Mit tegyünk a házi pizzára? Itt van 15 isteni ötlet!
Van az a péntek este, amikor már napok óta tervezgetjük, hogy végre újra pi
Tovább olvasom »
Így vidd be a napi vízadagodat könnyedén: 10 természetes frissítő a meleg napokra
A nyári hőségben a megfelelő hidratálás nemcsak kellemes, hanem létfontossá
Tovább olvasom »
Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »