Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Négerkocka recept

Négerkocka
Nehézségi szint:
Haladóknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók
    A tésztához:

    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • 20 dkg margarin
    • 10 dkg porcukor
    • 10 dkg kristálycukor
    • 15 dkg liszt
    • 2 ek kakaópor
    • késhegynyi sütőpor

    A habhoz:

    • 20 dkg porcukor
    • 4 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje

    A mázhoz:

    • 4 ek étolaj
    • 100 g tortabevonó

    Elkészítése:

    A puha margarint habosra keverjük a porcukorral, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját. A fehérjét a kristálycukorral habbá verjük, majd a maradék, átszitált tésztaalapanyaggal összekeverjük.

    Sütőpapírral bélelt 22*37-es tepsibe simítjuk, majd előmelegített sütőben megsütjük.

    Eközben a hab hozzávalóit gőz felett felverjük és a langyosra hűlt tésztára kenjük. Miután megdermedt, bevonjuk csokoládémázzal. Kihűlve tálaljuk.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá