Néró recept
Ők is elkészítették
Hozzávalók:
A tésztához:
- 25 dkg liszt
- 16 dkg vaj
- 15 dkg porcukor
- 1 citrom reszelt héja
- 1 teáskanál vaníliakivonat
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS sárgája
A töltéshez:
- baracklekvár
A bevonáshoz:
- olvasztott csokoládé (3-4 dkg)
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük. Habzsákba töltjük és sütőpapírral bélelt tepsibe vagy sütőlapra egyforma nagyságú korongokat nyomunk. 180 fokon kb 15 perc alatt megsütjük.
A kihűlt sütiket olvasztott csokival lecsorgatjuk, majd 1-1-et összeragasztunk lekvárral.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









