Mini papagáj kuglóf recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók 12 darabhoz:
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 12 dkg cukor
- 15 dkg lágy margarin
- 12 dkg tejföl
- 15 dkg finomliszt
- 1 tk sütőpor
- 1 tk vaníliakivonat
- 1 ek cukrozatlan kakaópor
- 0,5 cs puncs ízű pudingpor ( főzős )
- 1 ek rumaroma
- pár csepp piros ételfesték
Elkészítése:
A tojásokat a cukorral és a margarinnal jó habosra keverjük, majd beledolgozzuk a tejfölt, sütőport és a lisztet.
A masszát három részre osztjuk. Az egyik részébe a vaníliaaromát, a másik részébe a kakaóport és a harmadikba a pudingport, rumaromát és az ételfestéket dolgozzuk, majd mindhárom masszát csomómentesre keverjük.
A sütőt előmelegítjük 180 fokra. A formát előkészítjük. Ha nem szilikon formánk van, akkor alaposan vajazzuk ki és lisztezzük be.
A formába felváltva adagoljuk bele a masszákat kb 3/4-ed részig.
20-25 percig süstük, majd langyosan vegyük ki a formából.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »