Meggyes, piskótás linzer szelet recept

Elkészítése:
A linzer alapot összegyúrjuk.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és a tepsibe helyezzük, majd megszórjuk a morzsával.
A lecsepegtetett meggyet megszórjuk fahéjjal és a tésztára szórjuk.
180 fokos sütőben 15 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet is, majd a meggyen szépen eloszlatjuk. További 12 percet sütjük még.
Ha kihűlt, szeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »