Meggyes, piskótás linzer szelet recept

Elkészítése:
A linzer alapot összegyúrjuk.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és a tepsibe helyezzük, majd megszórjuk a morzsával.
A lecsepegtetett meggyet megszórjuk fahéjjal és a tésztára szórjuk.
180 fokos sütőben 15 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet is, majd a meggyen szépen eloszlatjuk. További 12 percet sütjük még.
Ha kihűlt, szeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »