Meggyes, piskótás linzer szelet recept

Elkészítése:
A linzer alapot összegyúrjuk.
Egy 20*30 cm-es tepsit sütőpapírral kibélelünk. A tésztát tepsi nagyságúra nyújtjuk és a tepsibe helyezzük, majd megszórjuk a morzsával.
A lecsepegtetett meggyet megszórjuk fahéjjal és a tésztára szórjuk.
180 fokos sütőben 15 percig sütjük. Ekkor kivesszük a sütőből.
A tojásokat a cukorral habosra keverjük, majd hozzákeverjük a lisztet is, majd a meggyen szépen eloszlatjuk. További 12 percet sütjük még.
Ha kihűlt, szeleteljük és porcukorral megszórjuk.
Jó étvágyat hozzá!
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Húsimádóknak ajánlva – sajttal, gombával, zöldséggel rakott fogások
Ha egy igazán kiadós, szaftos, mutatós fogásra vágysz, ezek a rakott és töl
Tovább olvasom »
Egészséges, zöldséges fogások – gyors vacsorák hús nélkül
Ha valami könnyed, mégis tápláló fogásra vágysz, nem kell lemondanod az íze
Tovább olvasom »
10 klasszikus péksütemény recept – reggelire, uzsonnára, vendégvárónak
A legfinomabb péksütik mindig azok, amik gyerekkorunk illatát idézik. Ezek
Tovább olvasom »
Egy alapanyag, 12 recept – így készítsd el a csirkemellet változatosan
A csirkemell sosem volt még ennyire változatos! Ezek a receptek megmutatják
Tovább olvasom »
Gyors, krémes, csokis és gyümölcsös desszertek egy helyen
Egy gyors, látványos és ellenállhatatlan desszertre vágysz? Ezek a receptek
Tovább olvasom »
8 rizsfelfújt és rizskoch recept – klasszikus, gyümölcsös, kakaós változatok
Puha, illatos, nosztalgikus – a rizsfelfújt és a rizskoch azok az édes fogá
Tovább olvasom »