Meggyes piskóta recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók egy kb 35*25 cm-es tepsihez:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS szétválasztva
- 6 ek cukor
- 6 ek finomliszt
- 1 csomag vaníliás cukor
- 1 csomag sütőpor
- csipet só
- 30 dkg magozott meggy
Elkészítése:
A tojások sárgáját keverjük habosra (fehéredésig) a cukorral és a vaníliás cukorral. A tojásfehérjét egy csipet sóval verjük kemény habbá.
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra.
A lisztet szitáljuk egy tálba és keverjük hozzá a sütőport. A tojássárgáját óvatosan keverjük a fehérjéhez és szórjuk rá a lisztes keveréket. Óvatosan forgassuk össze, majd öntsük egy sütőpapírral kibélelt sütőformába és szórjuk bele a kimagozott meggyet.
Tűpróbáig süssük.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »
8 izgalmas sütés nélküli golyó, amit egyszerűen imádni fogsz
Ezeket a sütés nélküli golyókat percek alatt elkészítheted, mégis úgy hatna
Tovább olvasom »
Könnyű és ízletes cukkinis ételek – puffancstól a lepényig
A cukkini az az alapanyag, ami mindig kéznél van, mégis millióféleképpen va
Tovább olvasom »
12 mennyei gombás recept – tésztától a húsos fogásokig
10 mennyei gombás recept tészta, csirke, gratin és vegetáriánus lehetőségek
Tovább olvasom »
Mit főzzek ma? – 30 perc és kész a tökéletes menü? Igen!
Ebédre vagy vacsorára ajánljuk ezt az ízletes összeállítást: krémleves, két
Tovább olvasom »