Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Mascarponés kosárkák recept

Mascarponés kosárkák
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
45 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető



  • Hozzávalók:

    • 25 dkg mascarpone krémsajt
    • 2 evőkanál porcukor
    • 1 csomag réteslap
    • 1  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS fehérje
    • 2 csomag vanília cukor
    • 2 dl habtejszín
    • 1 csomag Aranka krémpor (vanília ízű)
    • barack ( bármilyen gyümölcs jó)

    Elkészítése:

    A réteslapból 10 x 10 négyzeteket vágunk. 3 négyzetből áll egy kosárka. A négyzeteket elforgatva helyezzük egymásra, és az alsó két négyzetet megkenjük tojásfehérjével és úgy ragasztjuk össze őket. Ezt követően muffin sütőformába tesszük az összeragasztott lapokat és forró sütőben zsemleszínűre sütjük. (kb. 3-4 perc)

    A mascarpone krémsajthoz hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, és az Aranka krémport, majd jól elkeverjük. A habtejszínt kemény habbá verjük, és fokozatosan adagolva a krémhez adjuk. Et követően a krémet a kosárkákba töltjük, és a darabokra vágott barackkal díszítjük.

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá