Mandulás habcsók recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 2 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 10 dkg porcukor
- 1 zacskó vaníliás cukor vagy 1 kk vanília kivonat
- 13 dkg apróra tört mandula
- 13 dkg darált mandula
Elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk a vaníliás cukrot, porcukrot, végül a darált és az apróra tört mandulát, majd alaposan elkeverjük.
Sütőpapírral bélelt tepsire kiskanállal apró halmokat rakunk.
140-150 fokra előmelegített sütőbe toljuk 20-25 perc alatt megsütjük. A tepsin hagyjuk kihűlni, majd ízlés szerint meglocsoljuk olvasztott csokival.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.