Tátrai teasütemény Eta módra recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 50 dkg rétesliszt
- 25 dkg porcukor
- 20 dkg margarin
- 1 csomag sütőpor
- 7 dkg reszelt csokoládé
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 narancs reszelt héja
- 10 dkg lekvár
Elkészítése:
A tojásokat habosra keverjük a porcukorral és a margarinnal, majd hozzáadjuk a sütőporral elkevert lisztet.
A jól kidolgozott tésztát kétfelé osztjuk. Az egyik felébe a narancs reszelt héját, a másik felébe a reszelt csokoládét dolgozzuk bele.
A tésztákat 5 mm vastagságúra sodorjuk, formával kiszúrjuk és sütőpapíral bélelt tepsibe rakjuk.
170 fokon aranybarnára sütjük. Az én sütömben 7 perc alatt megsült.
A kihűlt korongokat összeragasztjuk lekvárral. Én sárgabarack és málna dszemmel töltöttem meg.
Narancsos csokival díszítettem.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 klasszikus nagymama féle süti vendégváráshoz
A nagymama sütijeinek nincs párja, hiszen mindig tele vannak szeretettel és
Tovább olvasom »
Gyümölcsös sütés nélküli torták: 10 kipróbált recept
1. Erdeigyümölcs torta recept Hozzávalók: Hozzávalók egy 30 cm-es tortaform
Tovább olvasom »
8 kipróbált képviselőfánk recept, amikkel nem érhet csalódás
A képviselő fánk az egyik legkedveltebb magyar desszert, amit sokan gyermek
Tovább olvasom »
A nagy konyhai robotgép teszt: nem mindig a legdrágább a legjobb
A Teszt Plussz Magazin nemcsak a magyar-, hanem a globális piacot is vizsgá
Tovább olvasom »
10 uborkasaláta, amit érdemes kipróbálni
Az uborkasaláta igazi klasszikus, amit szinte mindenki szeret. Jólesik a me
Tovább olvasom »
Így lesz tökéletes a kovászos uborkád
A nyár egyik legnagyobb kedvence a ropogós kovászos uborka. Frissítő, savan
Tovább olvasom »