Isler recept
Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg finomliszt
- 20 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 tasak sütőpor
- 20 dkg teavaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
Továbbá:
- lekvár
- 2 tábla étcsoki (200 g)
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kb 3 mm vastagra nyújtjuk. Tetszőleges méretűre kiszaggatjuk.
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd 170 fokon kb 7-8 perc alatt készre sütjük.
Ha a koromgok kihűltek, 2-2-őt lekvárral összeragasztunk.
A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd belemártjuk a sütik tetejét. Egy éjszakára hűvös helyre tesszük, hogy a tészta megpuhuljon és a csoki megszilráduljon, majd másnap már tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









