Isler recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 50 dkg finomliszt
- 20 dkg porcukor
- 2
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 tasak sütőpor
- 20 dkg teavaj
- 2 evőkanál kakaópor
- 1 teáskanál őrölt fahéj
Továbbá:
- lekvár
- 2 tábla étcsoki (200 g)
- 1 ek olaj
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összegyúrjuk, majd kb 3 mm vastagra nyújtjuk. Tetszőleges méretűre kiszaggatjuk.
A korongokat sütőpapírral bélelt tepsibe sorakoztatjuk, majd 170 fokon kb 7-8 perc alatt készre sütjük.
Ha a koromgok kihűltek, 2-2-őt lekvárral összeragasztunk.
A csokit az olajjal vízgőz felett felolvasztjuk, majd belemártjuk a sütik tetejét. Egy éjszakára hűvös helyre tesszük, hogy a tészta megpuhuljon és a csoki megszilráduljon, majd másnap már tálalhatjuk is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »