Belépés Regisztáció Keress bennünket Facebook-on
Kategóriák

Rumos babapiskótás süti recept

Rumos babapiskótás süti
Nehézségi szint:
Profiknak
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább



  • Hozzávalók:

    Tésztához:

    • 5 dkg cukor
    • 5 dkg vaj
    • 20 dkg liszt
    • 1 db  FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
    • csipet só,1 ek kakaópor
    • 1 kk szalakáli
    • 1/2 dl tej

    Krémhez:

    • 4 dl tej
    • 3 ek liszt
    • 20 dkg cukor
    • 15 dkg vaj
    • 1 cs babapiskóta
    • 1/ dl rum,piros színező aroma

    Elkészítése:
    Tészta hozzávalóit összedolgozzuk,pár órát pihentetjük. Lisztezett deszkán a tésztát ketté vesszük,kinyújtjuk és 2 lapot sütünk belőle.
    A krém hozzávalóit a tejben sűrűre főzzük. Amikor kihűlt a cukrot a vajjal habosra keverjük és hozzáadjuk a masszához. Rumba belekeverjük a színezőt,babapiskótát belemártogatjuk, majd összeállítjuk a sütit:
    Lap-krém-babapiskóta-krém-lap.
    A tetejét megszórjuk porcukorral!

     

    Hozzáadom a receptfüzethez

    Őket is nézd meg!

    Szólj hozzá