Kinder bueno recept

Hozzávalók:
Tészta:
- 6 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 6 ek cukor
- 1 ek olaj
- 2 ek liszt
- 2 ek zsemlemorzsa
- fél csomag sütőpor
- 15 dkg darált dió
Krém:
- 6
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 25 dkg cukor
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 0,5 l tej
- 3 ek liszt
- 10 dkg tejcsoki
- 25 dkg margarin
- fél üveg mogyorókrém
- 1 csomag háztartási keksz
- 2-3 dl tej
Tetejére: tejszínhab (habporból is jó)
Elkészítése:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy közepes tepsit (kb 28*35 cm) sütőpapírral bélelünk.
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az olajat. A liszthez hozzáadjuk a morzsát és a sütőport, majd óvatosan beleforgatjuk a habba.
Az elkészült masszát a tepsibe öntjük, megszórjuk a dióval, majd betoljuk a sütőbe. Kb 30-35 perc alatt készre sütjük (tűpróbát végezzünk!).
A még forró tésztát megkenjük mogyorókrémmel.
A tejből, a tojássárgákból, a cukorból, a pudingból, a lisztből sűrű krémet főzünk. Az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokit, majd kihűtjük.
A margarint két részre osztjuk, majd belekeverjük a krémekbe.
A tésztára kenjük a sárga krémet, rá a tejbe áztatott háztartási kekszet, majd rá a barna krémet és a tetejére a habot.
Pár óra állás után szeletelhető is.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

8 tészta 30 perc alatt!
Ha egy tésztaételben keresed a gyors, de ízletes megoldást, akkor jó helyen
Tovább olvasom »
12 különleges süti – krémes szeletek és sütés nélküli finomságok
A sütemények világa mindig tele van kísértéssel — és most egy válogatásban
Tovább olvasom »
Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »