Hozzávalók:
Tészta:
Krém:
Tetejére: tejszínhab (habporból is jó)
Elkészítése:
A sütőt 180 fokra előmelegítjük. Egy közepes tepsit (kb 28*35 cm) sütőpapírral bélelünk.
A tojásfehérjéket a cukorral kemény habbá felverjük, majd belekeverjük az olajat. A liszthez hozzáadjuk a morzsát és a sütőport, majd óvatosan beleforgatjuk a habba.
Az elkészült masszát a tepsibe öntjük, megszórjuk a dióval, majd betoljuk a sütőbe. Kb 30-35 perc alatt készre sütjük (tűpróbát végezzünk!).
A még forró tésztát megkenjük mogyorókrémmel.
A tejből, a tojássárgákból, a cukorból, a pudingból, a lisztből sűrű krémet főzünk. Az egyik felébe belekeverjük a megolvasztott csokit, majd kihűtjük.
A margarint két részre osztjuk, majd belekeverjük a krémekbe.
A tésztára kenjük a sárga krémet, rá a tejbe áztatott háztartási kekszet, majd rá a barna krémet és a tetejére a habot.
Pár óra állás után szeletelhető is.