Gyors gyümölcsös torta recept

Hozzávalók egy 18 cm-es tortaformához:
- 25 dkg darált háztartási keksz
- 1 tasak puncs ízű pudingpor
- 3 dl víz
- 15 dkg margarin
- 20 dkg erdei gyümölcs mix (de bármilyen gyümölcs jó hozzá)
- 1 csapott ek cukor
Elkészítése:
A sütőt melegítsük elő 180 fokra.
A darált kekszet morzsoljuk el a margarinnal, majd a masszát nyomkodjuk a tortaformába és 10 perc alatt süssük meg.
Amig sűl a keksz, a pudingport a vízzel és a cukorral főzzük meg.
A megsült kekszre öntsük a kész pudingot, majd tegyük rá a gyümölcsöt és kissé nyomkodjuk bele.
Ha kihűlt, a formát vegyük le róla ügyelve, hogy ne törjük össze a tésztát.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Kiadós hétköznapi ebédek és vacsorák, amikkel nem nyúlsz mellé
Egy nagy adag változatosság sosem árt! Ez a válogatás 12 olyan ételt tartal
Tovább olvasom »
Étkezőgarnitúra trendek és árak: megfizethető a minőség (x)
Konyhával egybenyitott terek és klasszikus étkezők Ma már egyre több otthon
Tovább olvasom »
Mákkal gazdagon: 12 mennyei sütemény, amit ki kell próbálnod
Amikor beköszönt az ősz, nincs jobb, mint elővenni a mákot — gazdag, enyhén
Tovább olvasom »
Fahéjas‑almás élmények – 12 édesség, amit muszáj megkóstolnod
Az alma az az alapanyag, ami mindig mindent feldob: ropogós héj, puha hús,
Tovább olvasom »
Káposztás klasszikusok: 12 magyar étel, amit mindenképp ki kell próbálni
Ha valami igazán magyaros, tartalmas és otthonos fogásra vágysz, akkor a ká
Tovább olvasom »
Őszi tortacsodák: 8 gazdag, rétegezett torta recepttel
Az ősz beköszöntével valahogy mindig jobban kívánjuk azokat a tortákat, ami
Tovább olvasom »