Kráter sütemény recept
Galéria (2)
Ők is elkészítették
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
60 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Olcsó
Hozzávalók:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 epres pudingpor
- 8 dl tej
- 6 ek cukor
A tésztához:
- 5 db FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 25 dkg liszt
- 2 ek. kakaó
- 1 sütőpor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 5 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje felvert habja
A mázhoz
- 1 db 450 gr-os 20%-os tejföl
- 4 ek. porcukor
- 1 vaníliás cukor
Elkészítése:
A vaníliás pudingport 4 dl tejjel,3 ek. cukorral felfőzzük és hűlni hagyjuk. Az epres pudingport 4 dl tejjel, 3 ek. cukorral felfőzzük és hagyjuk kihűlni.
5 tojássárgát 25 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, és 1 dl tejjel, olajjal jól összekeverünk. Tovább keverve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval és a sütőporral.
Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk és óvatosan hozzáadjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és simítjuk. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingokat és sütjük.
Máz:
A hozzávalókat összekeverjük és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.
Forrás: https://csokolade.network.hu/
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.