Kráter sütemény recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
- 1 csomag vaníliás pudingpor
- 1 epres pudingpor
- 8 dl tej
- 6 ek cukor
A tésztához:
- 5 db
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSsárgája
- 25 dkg cukor
- 1 vaníliás cukor
- 25 dkg liszt
- 2 ek. kakaó
- 1 sütőpor
- 1 dl étolaj
- 1 dl tej
- 5
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje felvert habja
A mázhoz
- 1 db 450 gr-os 20%-os tejföl
- 4 ek. porcukor
- 1 vaníliás cukor
Elkészítése:
A vaníliás pudingport 4 dl tejjel,3 ek. cukorral felfőzzük és hűlni hagyjuk. Az epres pudingport 4 dl tejjel, 3 ek. cukorral felfőzzük és hagyjuk kihűlni.
5 tojássárgát 25 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, és 1 dl tejjel, olajjal jól összekeverünk. Tovább keverve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval és a sütőporral.
Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk és óvatosan hozzáadjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és simítjuk. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingokat és sütjük.
Máz:
A hozzávalókat összekeverjük és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »