Hozzávalók:
A tésztához:
A mázhoz
Elkészítése:
A vaníliás pudingport 4 dl tejjel,3 ek. cukorral felfőzzük és hűlni hagyjuk. Az epres pudingport 4 dl tejjel, 3 ek. cukorral felfőzzük és hagyjuk kihűlni.
5 tojássárgát 25 dkg cukorral, 1 csomag vaníliás cukorral, és 1 dl tejjel, olajjal jól összekeverünk. Tovább keverve hozzáadjuk a lisztet, amit előzőleg összekeverünk a kakaóval és a sütőporral.
Az öt tojásfehérjéből kemény habot verünk és óvatosan hozzáadjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és simítjuk. Vizes kanállal beleszaggatjuk a pudingokat és sütjük.
Máz:
A hozzávalókat összekeverjük és a forró, megsült tésztára kenjük, majd egy picit szárítjuk a sütőben.