Kókuszos zabpehelykeksz recept
Hozzávalók:
- 10 dkg xilit vagy cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 10 dkg vaj
- 10 dkg (GM zabpehely)liszt
- 10 dkg (GM) zabpehely
- 5 dkg kókuszreszelék
- vaníliaaroma
- 5 dkg mazsola
- 1 mk sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókból gyors mozdulatokkal linzer tésztát gyúrunk. Fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
A pihentetett tésztából diónyi gombócokat formálunk, amiket sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatunk, villával lenyomjuk és előmelegített 180 fokos sütőben kb 10 perc alatt készre sütjük.
Azonnal fogyasztható, de másnap is éppúgy finom és puha.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »










