Kókuszos zabpehelykeksz recept

Hozzávalók:
- 10 dkg xilit vagy cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 10 dkg (GM zabpehely)liszt
- 10 dkg (GM) zabpehely
- 5 dkg kókuszreszelék
- vaníliaaroma
- 5 dkg mazsola
- 1 mk sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókból gyors mozdulatokkal linzer tésztát gyúrunk. Fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
A pihentetett tésztából diónyi gombócokat formálunk, amiket sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatunk, villával lenyomjuk és előmelegített 180 fokos sütőben kb 10 perc alatt készre sütjük.
Azonnal fogyasztható, de másnap is éppúgy finom és puha.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »