Kókuszos zabpehelykeksz recept

Hozzávalók:
- 10 dkg xilit vagy cukor
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 10 dkg vaj
- 10 dkg (GM zabpehely)liszt
- 10 dkg (GM) zabpehely
- 5 dkg kókuszreszelék
- vaníliaaroma
- 5 dkg mazsola
- 1 mk sütőpor
Elkészítése:
A hozzávalókból gyors mozdulatokkal linzer tésztát gyúrunk. Fél órára a hűtőbe tesszük pihenni.
A pihentetett tésztából diónyi gombócokat formálunk, amiket sütőpapírral bélelt tepsibe rakosgatunk, villával lenyomjuk és előmelegített 180 fokos sütőben kb 10 perc alatt készre sütjük.
Azonnal fogyasztható, de másnap is éppúgy finom és puha.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

7 étel, amit valójában nem is úgy kellene tárolni, ahogy gondolod
Van az úgy, hogy azt hisszük, jól csináljuk – aztán kiderül, hogy mégsem. K
Tovább olvasom »
10 ikonikus magyar étel, amit a külföldiek furcsának tartanak
A magyar konyha gazdag, ízgazdag, és erősen fűszeres – mi ezt szeretj
Tovább olvasom »
9 étel, amit nem is tudtál, hogy véletlenül találták fel
Sok ikonikus étel és ital mögött nem gondosan megtervezett recept áll, hane
Tovább olvasom »
10 érdekesség a fűszerekről, amit még a nagymamád sem biztos, hogy tud
A magyar konyha elképzelhetetlen fűszerek nélkül – gondoljunk csak a pirosp
Tovább olvasom »
10 dolog, amit nem tudtál a fokhagymáról
A fokhagyma sokunk konyhájának alapköve: ad egy csipet karaktert minden éte
Tovább olvasom »
10 meglepő tény az eperről, amit valószínűleg nem tudtál
Az eperről mindannyian tudjuk, hogy finom, illatos, és szinte elenged
Tovább olvasom »