Kókuszkrémes szelet recept
Ők is elkészítették

Hozzávalók:
A tésztához:
- 8
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 9 evőkanál cukor
- 5 evőkanál liszt
- 1 csomag sütőpor
- 4 evőkanál kakaópor
- 125 ml víz
- 3 evőkanál olaj
A krémhez:
- 1 tasak vaníliás pudingpor
- 200 g margarin
- 8 evőkanál cukor
- 3 dl tej
- 50 g kókuszreszelék
Elkészítése:
A tészta hozzávalóit összekeverjük, majd egy sütőpapírral bélelt gáztepsibe öntjük és tűpróbáig sütjük.
Közben elkészítjük a krémet. A pudingot megfőzzük a tejben, a cukorral, majd ha besűrűsödött hozzáadjuk a kókuszreszeléket, hűtjük, majd összekeverjük a margarinnal.
A megsült tésztát megkenjük a krémmel, majd kókuszreszeléket szórunk a tetejére is!
A kókuszkrémes szelet kalória és tápérték tartalma:
Fehérje: 6 g
Szénhidrát: 25 g
Zsír: 19 g
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Milyen robotgépet válasszon az, aki sokat süt? (x)
A házi sütés öröme sokak számára nem csupán hobbi, hanem mindennapi rutin.
Tovább olvasom »
Fontos változás jön a drogériákban – ezt minden háziasszonynak tudnia kell
Májustól újabb hatósági szabályozás lép életbe, amely ezúttal nem az élelmi
Tovább olvasom »
8 isteni túrós sütemény recept, amit ki kell próbálnod
A túrós sütemények a magyar konyha igazi alapdarabjai – egyszerre háziasak,
Tovább olvasom »
Szabad-e mikrózni az ételt? Mi az igazság a mikrohullámú sütő körül?
Sugároz, roncsol, „megöli” a vitaminokat – rengeteg rémhír kering a mikrohu
Tovább olvasom »
5 élelmiszer, ami a klímaváltozás miatt eltűnhet az életünkből
Vajon mi kerül a tányérunkra 20 év múlva? A klímaváltozás nem csak olvadó j
Tovább olvasom »
5 sós-édes kombináció, amit feltétlen ki kell próbálnod!
Van, aki imádja, van, aki először csak pislog – de a sós-édes párosítások t
Tovább olvasom »