Kókuszcsók recept
Hozzávalók:
- 15 dkg kókuszreszelék
- 1 tubus sűrített tej (15-17 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje - 10 dkg csoki (elhagyható)
Elkészítése:
A kókuszreszeléket elkeverjük a sűrített tejjel. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és beleforgatjuk a kókuszos masszába.
Sütőpapírral bélelt tepsire kis halmokat rakunk, egy kiskanál segítségével. 160-170 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsin hagyjuk kihűlni.
A csokit mikróban vagy gőz felett felolvasztjuk és a kókuszcsókok talpát belemártjuk, visszahelyezzük a sütőpapírra. Majd a maradék csokit a tetejére csorgatjuk.
Szobahőmérsékleten, lezárt dobozban 3 napig eláll.
Tipp:
Nekem ebből az adagból 20 db lett, de érdemes duplázni
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
Házi aprósütik dióval, mákkal, lekvárral – örök kedvencek
Ha van sütemény, amit nem lehet megunni, az a klasszikus aprósüti! Legyen s
Tovább olvasom »
Igazi magyaros gulyásreceptek – válogass a legjobbak közül
A magyar konyha egyik legnépszerűbb és legszerethetőbb fogása a gulyás – ta
Tovább olvasom »
12 karamellcsoda, amit egyszerűen muszáj megkóstolni!
Ha édességre vágysz, ami egyszerre luxus és otthonos, akkor a karamellás sü
Tovább olvasom »
Édes-sós csigák, melyek feldobják a napod
Akár édesen, akár sósan készülnek, mindenki megtalálja a kedvencét. A nagyi
Tovább olvasom »
12 recept, ahol az ananász mindenféle fogásban megállja a helyét
Tudtad, hogy az ananász messze nem csak desszertekhez illik? Ez a csodálato
Tovább olvasom »
10 márványos csoda receptje egy helyen
A márványos sütik mindig különlegesek egy kicsit: egyszerre csokisak és van
Tovább olvasom »









