Kókuszcsók recept

Hozzávalók:
- 15 dkg kókuszreszelék
- 1 tubus sűrített tej (15-17 dkg)
- 1
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁSfehérje
- 10 dkg csoki (elhagyható)
Elkészítése:
A kókuszreszeléket elkeverjük a sűrített tejjel. A tojásfehérjéből kemény habot verünk és beleforgatjuk a kókuszos masszába.
Sütőpapírral bélelt tepsire kis halmokat rakunk, egy kiskanál segítségével. 160-170 fokra előmelegített sütőben 15-20 perc alatt aranybarnára sütjük. A tepsin hagyjuk kihűlni.
A csokit mikróban vagy gőz felett felolvasztjuk és a kókuszcsókok talpát belemártjuk, visszahelyezzük a sütőpapírra. Majd a maradék csokit a tetejére csorgatjuk.
Szobahőmérsékleten, lezárt dobozban 3 napig eláll.
Tipp:
Nekem ebből az adagból 20 db lett, de érdemes duplázni
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

10 őszi céklás recept, amit ki kell próbálnod!
Az ősz egyik legszebb ajándéka a cékla: élénk színével azonnal feldobja az
Tovább olvasom »
Főszerepben az alma: 10 finomság receptje
Az alma igazi jolly joker a konyhában, hiszen számtalan sütemény alapja leh
Tovább olvasom »
10 brutál jó tésztaétel az őszi napokra
A tésztaételek mindig biztos választásnak számítanak, ha gyorsan és finomat
Tovább olvasom »
Főszerepben a szőlő: 10 őszi finomság, amit érdemes kipróbálnod
Az ősz egyik legfinomabb ajándéka a szőlő, amely nemcsak frissen, hanem süt
Tovább olvasom »
Lélekmelengető őszi finomságok – 8 leves, amit el kell készítened
Az ősz beköszöntével mindannyian vágyunk egy tál forró, illatos levesre, am
Tovább olvasom »
Főszerepben a szilva: 10 recept a házias gombócoktól a clafoutisig
A szilva nemcsak frissen fogyasztva igazi csemege, hanem számtalan sütemény
Tovább olvasom »