Kavart túrópiskóta recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók: a mérce 2,5 dl-es bögre
- 25 dkg túró
- 2 bögre liszt
- 2 bögre porcukor (ha nem akarunk nagyon édeset, elég 1 bögre is)
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS - 1 cs sütőpor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- kb 6 ek tej
Elkészítése:
A tojásokat kikeverjük a cukorral és a túróval. Hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe simítjuk, 25-30 perc alatt készre sütjük. Porcukorral hintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek
10 pogácsa, amire a nagyi is büszke lenne
A pogácsa a magyar konyha igazi büszkesége – egyszerre hétköznapi és ünnepi
Tovább olvasom »
Mit főzz ma? 10 isteni csirkés fogás hétköznapokra
Ha tanácstalan vagy, mit főzz ebédre, a csirkés ételek mindig jó választást
Tovább olvasom »
Puha, illatos, házias – 10 mákos finomság, amit meg kell sütnöd
Ha szereted a mákot, ez a válogatás igazi kincsesbánya lesz számodra. Össze
Tovább olvasom »
Krémes, házias, illatos – 10 leves, amitől jobb kedved lesz
Amikor odakint fúj a szél és esik az eső, egy jó leves többet ér bármilyen
Tovább olvasom »
11 házi keksz, ami tökéletes egy csésze teához vagy kávéhoz
Ha unod már a klasszikus linzert, próbáld ki ezeket a különleges házi teasü
Tovább olvasom »
Diós, mézes, puncsos – 9 ellenállhatatlan krémes süti, amit mindenki imádni fog
A krémes sütemények az ünnepi asztal igazi ékei – lágyak, édesek és ellenál
Tovább olvasom »

