Kavart túrópiskóta recept

Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
40 perc
Mennyiség:
4 fő részére
Mennyibe kerül?
Kicsit drágább
Hozzávalók: a mérce 2,5 dl-es bögre
- 25 dkg túró
- 2 bögre liszt
- 2 bögre porcukor (ha nem akarunk nagyon édeset, elég 1 bögre is)
- 3
FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- 1 cs sütőpor
- 2 cs vaníliás cukor
- 1 citrom reszelt héja
- kb 6 ek tej
Elkészítése:
A tojásokat kikeverjük a cukorral és a túróval. Hozzáadjuk a többi hozzávalót.
Sütőpapírral bélelt, közepes tepsibe simítjuk, 25-30 perc alatt készre sütjük. Porcukorral hintve tálaljuk.
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Gyors rakottasok hétköznapokra – csirkével, darált hússal, cukkinivel
Laktató, szaftos és minden falatja kényeztet – ezek az egytálételek garantá
Tovább olvasom »
A hét legjobb cukkinis receptjei – ezek a receptek most tarolnak!
A cukkini minden nyáron főszereplő a konyhában – és nem véletlenül! Könnyű,
Tovább olvasom »
8 tepsis csirkecomb, ami után garantált a repeta
A csirkecomb az egyik legszaftosabb, legsokoldalúbb alapanyag, amit szinte
Tovább olvasom »
8 rakott tészta, amit mindenki szeret
A rakott tészták igazi hétköznapi hősök: gyorsan összeállíthatók, laktatóak
Tovább olvasom »
Leves, ami desszert is lehet? Ezek a receptek új szintre emelik a gyümölcslevest
Ezek a levesek egyszerre desszertek és előételek – hűsítőek, krémesek, illa
Tovább olvasom »
Egy este a VIBE-ban – a budapesti éjszaka receptje (x)
Egy este a VIBE-ban maga a budapesti éjszaka esszenciája: kreatív koktélok,
Tovább olvasom »