Jó reggelt keksz recept
Nehézségi szint:
Kezdőknek
Elkészítési idő:
15 perc
Mennyiség:
Nincs adat
Mennyibe kerül?
Megfizethető
Hozzávalók:
- 18 dkg vaj
- 30 dkg teljes kiőrlésű liszt
- 5 dkg aszalt vörös áfonya
- 5 evőkanál zabpehely
- 10 dkg barna cukor
- 1 FUCHS SZABADTARTÁSOS TOJÁS
- fél teáskanál szódabikarbóna
- kevés fahéj
Elkészítése:
Az áfonyát apróra vágjuk. A vajat a cukorral krémesre kavarjuk, hozzáadjuk a tojást, majd a fahéjjal, a zabpehellyel, az áfonyával és a szódabikarbónával összekavart lisztet.
Jól összegyúrjuk, kinyújtjuk, tetszés szerinti formára szaggatjuk, tepsibe rakjuk és 10-12 perc alatt előmelegített 180 fokos sütőben ropogósra sütjük.
Képfeltöltés
A vitás esetek kiküszöbölése érdekében, kérjük csak saját készítésű fotót tölts fel! Kérünk, csak olyan fotót küldj amelynek a fő témája az adott étel.