Hajdina kása recept

Hozzávalók:
- 60 g hajdina
- 3 ek natúr joghurt
- 150 ml víz
- banán, alma vagy más gyümölcs
- egy csipet fahéj
- magvak ízlés szerint
Elkészítése:
Ha nem szereted a hajdina ízét és illatát, azt ajánlom, süsd meg egy száraz serpenyőben, mielőtt főzni kezded.
A hajdinát tedd egy edénybe, önts hozzá 150 ml vizet. Folyamatos kevergetés mellett főzd, amíg puha nem lesz.
Egy turmixgépben keverd össze a hajdinát, a joghurtot, a választott gyümölcsöt és a fahéjat.
Ízlés szerint adj hozzá más hozzávalókat, mint kakaó, tojásfehérje, fehérje por, méz vagy kókuszreszelék.
Keverd a hozzávalókat, míg sima, krémes kását nem kapsz a gyümölcsökkel vagy magvakkal együtt.
Képfeltöltés
Őket is nézd meg!
Szólj hozzá
Ajánlott cikkek

Tökéletes házi sütemények: brownie, túrós, krémes és karamellás szeletek
Ha szereted a krémes, réteges, lágy és mégis karakteres süteményeket, ez a
Tovább olvasom »
Stefánia, tokány, oldalas, karaj – 12 házias recept sertésből
A magyar konyha egyik legfontosabb alappillére a jóféle sertéshús, amit ann
Tovább olvasom »
Szaftos csirkemell receptek, amik új szintre emelik a hétvégi ebédet
Unod már a natúr csirkemellet? Itt az ideje, hogy újragondold! Ezek a bundá
Tovább olvasom »
Gyümölcsös és krémes sütemények sütés nélkül – eper, barack, erdei gyümölcs a főszerepben
Nem kell bekapcsolni a sütőt, mégis bámulatos desszertet varázsolhatsz az a
Tovább olvasom »
12 isteni sertésszelet recept, amit a család imádni fog
Ha egy igazán tartalmas, ízes és laktató ételre vágysz, a sertésszelet mind
Tovább olvasom »
12 tokány recept, amiből az egész család repetázni fog
Ha egy igazán laktató, szaftos és karakteres magyaros ételre vágysz, akkor
Tovább olvasom »